Predsednica Udruženja sudija Crne Gore, Hasnija Simonović i savjetnik u Udruženju sudija Crne Gore Milivoje Krivokapić, učestvovali su na međunarodnoj konferenciji „Doprinosi udruženja sudija osiguravanju efikasnosti pravosuđa”, održanoj u Kišinjevu, Moldavija, od 25.06. do 27.06.2014. godine.

latest jordansツーブロック×パーマスタイル11選! , メンズファッションメディア IicfIicf / 男前研究所

Ova kofrenecija je organizovana u cilju jačanja saradnje udruženja sudija u jugoistočnoj Evropi i Njemačkoj i radi unapređivanja dijaloga oko tema koje su od zajedničkog interesa na polju vladavine prava. Konferencija je organizovana u okviru programa Vladavine prava za jugoistočnu Evropu fondacije Konrad Adenauer Stiftung iz Njemjačke, sa sjedištem u Rumuniji.

U okviru koferencije održana je prezentacija „Uloga Udruženja sudija Crne Gore u crnogorskom pravosudnom životu" kroz koju je Predsjednica Udruženja Hasnija Simonović predstavila rad i svrhu Udruženja sudija Crne Gore. Vjerujemo da je ovom prezentacijom stvorena jasna slika kod svih učesnika o važnosti i uključenosti našeg Udruženja u sve teme koje su od interesa za promociju i zaštitu sudijskog interesa. Takođe, iniciranana je i buduća saradnja sa pojedinim udruženjima i pokroviteljem ovog događaja.