VLADA CRNE GORE
MINISTARSTVO PRAVDE
Broj: 01-6958/10
Podgorica, 16.11.2010.god.

UDRUŽENJE SUDIJA

Running Sneakers StoreNext Nike Blazer Mid ’77 Gets White Canvas and “Indigo” Details – Grailify

PODGORICA

Predmet: Izvještaj o realizaciji mjera iz Akcionog plana za implementaciju Strategije reforme pravosuđa (2007-2012) za 2010. godinu.

Ministarstvo pravde usvojilo je u decembru 2007. godine Akcioni plan za sprovođenje Strategije reforme pravosuđa 2007-2012. godine. Akcionim planom utvrđeni su jasni ciljevi, mjere i rokovi za ostvarivanje obaveza, kao i indikatori za mjerenje uspjeha, koje realizuju nadležni državni organi.

Vladi Crne Gore dostvavlja se na usvajanje Izvještaj o realizaciji mjera iz Akcionog plana sa pregledom stanja, ocjenom mjera i dinamikom i rokovima realizacije i ocjenom postignutih rezultata, najmanje dva puta godišnje.

S obzirom da se radi na pripremi godišnjeg izvještaja o realizaciji mjera iz Akcionog plana za implementaciju Strategije reforme pravosuđa ( 2007-2012) za 2010. godinu, potrebno je da nam dostavite detaljan pregled aktivnosti i realizovanih mjera u periodu do 1. decembra 2010. godine, kao i aktivnosti koje će se izvjesno realizovati do kraja godine, po poglavljima iz Akcionog plana, U izvještaju je potrebno za svako poglavlje navesti mjeru, stepen realizovanosti, a ukoliko nije realizovana navesti razlog i rok u kom će biti realizovana.

Molimo da nam odgovor dostavite u pisanoj i u elektronskoj formi na e-mail adresu minpravde@t-com.me do 1.decembra 2010. god, kako bi Komisija blagovremeno pripremila izvještaj za Vladu CG.

U prilogu akta dostavljamo Obrazac za izvještavanje i metodoško uputstvo za popunjavanje izvještaja.

S poštovanjem,

MINISTAR
Miraš Radović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *