Udruženje sudija Crne Gore, Osnovni sud u Podgorici i Centar za demokratsku tranziciju organizuju zajedničku konferenciju za novinare, povodom distribucije brošura za građane (pripremljenih na pet tema: besplatna pravna pomoć, krivični postupak, parnični postupak, organizacija sudova i odgovornost sudija), koja će biti održana 06.12.2017.godine (srijeda) sa početkom u 11:00 sati, u Osnovnom sudu u Podgorici, u sudnici broj 9.

Na konferenciji će govoriti predsjednica Udruženja sudija Crne Gore, g-đa Hasnija Simonović, zamjenica izvršnog direktora Centra za demokratsku tranziciju, g-đa Biljana Papović i predsjednik Osnovnog suda u Podgorici, g. Zoran Radović.

best Running shoes春コーデを”メガ進化”させる珠玉のアウター4選 , メンズファッションメディア IicfIicf / 男前研究所

Ovim putem ozivamo novinare/snimatelje svihmedija da isprate konferenciju za novinare uz obavezu  da medijske kuće akredituju novinarske ekipe (ime i prezime novinara i snimatelja/fotoreportera) putem mail adrese anja.krkeljic@sudstvo.me, najkasnije do utorka - 05.12.2017.godine, do 14:00 sati.

Novinarskim ekipama koje ne budu akreditovane neće biti omogućeno praćenje konferencije za medije.