phpYmB5B4AM

Treća tribina “Izazovi transparentnosti u pravosuđu i policiji” održana je 29.09.2016. godine na Univerzitetu MEDITERAN, u okviru projekta. „Poboljšanje mogućnosti institucija koje se bave krivičnim pravom da bolje komuniciraju s građanima o svom radu” koji implementira Građanska alijansa u partnerstvu sa Udruženjem sudija Crne Gore i Evropskom asocijacijom studenata prava Crne Gore – ELSA. Ovaj projekat finansiran je od strane Amabasade Sjedinjenih američkih država u Podogrici.

affiliate tracking urlNike nike air max wright laser crimson white color LX Mini Metallic Swoosh White – Grailify

Predavanje su otvorili Zoran Vujičić i Milan Radović iz Građanske alijanse, dok su predavanja održali Radojka Nikolić, sudija Vrhovnog suda Crne Gore, Mušika Dujović, predsjednik Apelacionog suda Crne Gore i Dejan Bašanović iz Udruženja paraplegičara Podgorica.

Predavanje je upriličeno za studente Pravnog fakulteta Univerziteta MEDITERAN.

Cilj ovog projekta je približiti građanima sudske prostupke, pristup sudovima i informisanje o radu pravosudnih organa. Kao jedna od komponenti projekta predviđena su predavanja o sudskim postupcima, kojima bi se na sveobuhvatan i jasan način građanima pružile sve neophodne informacije o radu sudova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *