WP 20151216 13 58 29 Pro

Predavanje “Sudovi u Crnoj Gori – organizacija i postupci” održano je 16.12.2015. godine na Univerzitetu Mediteran, u okviru projekta. „Poboljšanje mogućnosti institucija koje se bave krivičnim pravom da bolje komuniciraju s građanima o svom radu” koji implementira Građanska alijansa u partnerstvu sa Udruženjem sudija Crne Gore i Evropskom asocijacijom studenata prava Crne Gore – ELSA. Ovaj projekat finansiran je od strane Amabasade Sjedinjenih američkih država u Podogrici.

Sports ShoesNIKE AIR HUARACHE

Predavanje su otvorili Zoran Vujičić (Građanska alijansa), Maja Vukčević (ELSA) i Milivoje Krivokapić (Udruženje sudija Crne Gore), dok su predavanja održali Milan Radović iz Građanske alijanse i sudije Višeg suda u Podgorici Sonja Drašković i Predrag Tabaš.

Predavanje je upriličeno za učenike srednje Ekonomske škole "Mirko Vešović" u Podgorici.

Cilj ovog projekta je približiti građanima sudske prostupke, pristup sudovima i informisanje o radu pravosudnih organa. Kao jedna od komponenti projekta predviđena su predavanja o sudskim postupcima, kojima bi se na sveobuhvatan i jasan način građanima pružile sve neophoden informacije o radu sudova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *