CRNA GORA

Podgorica, 6. maj 2011.godine

Buy SneakersGirls Air Jordan

Poštovani,

Vlada je usvojila Odluku o izmjenama Odluke o obrazovanju Komisije za implementaciju Akcionog plana za sprovođenje Strategije reforme pravosuđa ("Službeni list CG", broj 14/11), kojom ste imenovani za člana Komisije. Zadatak Komisije je da organizuje i sinhronizuje aktivnosti organa nadležnih za sprovođenje mjera iz Akcionog plana na polju reforme pravosuđa, kao i da dostavlja Vladi izvještaj sa pregledom ostvarenog i ocjenom stanja po strateškim ciljevima. Stručni tim Ministarstva pravde koji pruža podršku radu Komisiji, na osnovu izvještaja nadležnih organa pripremio je Nacrt izvještaja o realizaciji mjera za 2010. godinu koji vam dostavljam na upoznavanje.

Sastanak Komisije zakazujem na 12. maj 2011. godine u 17 časova da bi razmotrili Nacrt izvještaja i predložili njegovo usvajanje Vladi.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Nataši Radonjić, sekretaru komisije na tel. 407 521 ili e-mail: natasa.radonjic@gov.me.

MINISTAR
Duško Marković